⚠️خطر خطر⚠️
«طی ده سال اخیر« میزان سرطان در کشور۱۰ برابر» شده.»چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
⁉️⁉️❎⁉️⁉️
〽️آیا میدانید: سس مايونز به دليل ترکيبات خاصي که دارد به عنوان سم کبد معرفي شده است.
〽️آيا مي دانيد سانديسها، نوشابه ها، بيسکويتها، کيکها و… با قندهاي مصنوعي چون ساخارين که 1000 برابر شيرين تر از قند معمولي است ساخته مي شود که دشمن کبد و کليه مي باشد!؟ ·
〽️آيا مي دانيد رنگهاي افزودني در نوشابه ها، سانديس ها، کيکها، آدامسها و … همه سرطان زا هستند!؟
❌♈️❌
〽️آيا مي دانيد قيمت روغن ها مايع مثل آفتابگردان اگر واقعي باشد حدود 40 الي 50 هزار تومان خواهد بود ولي الان در بازار 3 الي 4هزار تومان است
〽️آيا مي دانيد بيشتر محتواي روغن هاي مايع از پارافين خوراکي که محصول پالايشگاهاي نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربي خون و… مي شود که کشنده است!؟
〽️آيا مي دانيد در اکثر کارخانه هاي آبليموهاي صنعتي حتي يک عدد ليمو هم وارد نمي شود و آب ليمو صنعتي از ((آب کاه)) بعلاوه برخي اسانسها و جوهر نمک توليد مي شود که همين امر موجب ته نشين نشدن محتواي آب ليمو مي باشد!؟
♈️❌♈️
〽️آيا مي دانيد کره گياهي دروغي بيش نيست و با مواد پايه اي نفت و توليد مي شود و موجب تشکيل پلاک اتروم در عروق کرونر قلب و بيماري هاي ايسکميک قلبي مي شود و شعار ((کره مارگارين (گياهي) دوست قلب شما)) فريب افکار عموميست!؟ ·
〽️آيا مي دانيد مواد قندي موجود در نوشابه ها موجب پوسيدگي دندانها مي شود (دندان شکسته داخل نوشابه پس از 7 ساعت حل مي شود)!؟
〽️آيا مي دانيد سس مايونز از همه غذاها مضرتر براي صدمه به پوست و جوش صورت است!؟ ·
❌♈️❌
〽️آيا مي دانيد پنير پفک اغلب پنير تلخ(پنير فاسد) و گنديده تاريخ مصرف گذشته مي باشد و چسبندگي پفک براساس تحقيقات تا 7 بار مسواک هم تميز نمي شود و موجب بي اشتهايي ميشود و آمار مصرف پفک در ايران روزانه هر نفر 2 عدد مي باشد
〽️آیا میدانید اکثرسوسیسها،کالباسها وهمبرگرها سرطانزا هستند.
❌♈️❌
وزیر محترم بهداشت کجایی!!
هزینه درمان در بیمارستانها را مجانی نکنید،جلوی این مواد سرطان زا درتهیه مواد غذایی رو بگیرید.
🏮و اما چه کنيم؟🏮
🌽بهترين غذا آبگوشت با گوشت گوسفند است.
🌽بهترين روغن، روغن حيواني است.
🌽روغن کنجد و زيتون هم بهترين روغن گياهي است.
♊️⭕️♊️
🌽بهترين نان نانهاي سبوس دار است مثل نان سنگک
🌽بهترين نوشابه سکنجبين است که ترکيب مقداري عسل سرکه و … مي باشد.
بيش از صد نوع چاي هم اکنون در کشور ما موجود است که متناسب با مزاجها مصرف انواع آنها توصيه مي شود
مثل( چاي کوهي، گل گاو زبان، سنبل الطيب، گزنه، زنجبيل، گل نسترن، پونه، بابونه، دارچين، آويشن، استخودوس، …)
⭕️♊️⭕️
بجاي قند وشکر استفاده از خرما، ارده شيره، انواع ميوه ها کشمش، توت خشک، عسل بسيار بجاست.
🌽بهترين ظرف که هم کمبودهاي خون بدن را جبران کرده و هم موجب ميکروب زدائي از غذا مي شود ظرف سنگي و مسي مي باشد.
🌽غذاهاي خورشي سنتي، غذاهاي سرخ نشده، سبزي خوردن بويژه نعنا بجاي سالادهاي امروزي.️️
🌽کليه غذاهاي طبيعي بطور تازه
استفاده شود از خوردن ميوه در غير فصل آن خودداري شود!؟